marți, 10 noiembrie 2015

Un NU categoric Halloweenu- lui

Suntem paralizați de un sistem bolnav, un sistem care își urmărește interesele proprii şi care este orb şi surd, când vine vorba de interesele poporului roman. Domnilor miniștri, care sunt atribuțiile domniilor voastre în ministerele pe care le conduceți? Cum permiteți să se desfășoare în şcoli şi grădinițe petreceri de Haloween? Unele cadre didactice împreună cu părinții organizează aceste petreceri, din care copilul chiar nu are ce învață! Cum să accepți în calitate de părinte, să îmbrace copilul tău tot felul de costume de vrăjitoare, demoni, lilieci, prințese ale întunericului şi alte lighioane, schimonosind-şi chipurile cu tot felul de machiaje diavolești? Domnule Ministru, noi, unii părinți, suntem revoltați şi nu suntem de acord cu asemenea activități școlare, motiv pentru care cerem o lege prin care să se interzică în şcoli asemenea mizerii! De ce este nevoie de o nenorocire, pentru a vă face datoria?
Ne trimitem copiii la școală să învețe lucruri folositoare, să se formeze, să își poată croi un drum luminos în viaţă. Ne trimitem copiii la școală să crească sănătos şi încrezători, nu ne trimitem copiii la școală pentru a veni acasă îngroziți şi înspăimântați... Acasă le spunem povesti cu Zâna bună, iar la școală li se spun poveşti cu Zâna Întunericului. Este normal că mulți vor spune că majoritatea copiilor sunt foarte încântaţi de aceste petreceri, că le doresc. Tot așa cum este normal şi faptul că în orice desen animat violenţa este la putere. Tot așa cum şi comportamentul unor copii este violent, pentru că trăim într-o societate violentă. Suntem la granița dintre viaţă şi moarte şi nu mai putem să suportăm toate aceste nedreptăți. Acasă insuflăm copiilor noștri lucruri frumoase despre viaţă, iar la școală se întrec între ei, costumați în întuneric şi moarte....
Nu putem trece nepăsători pe lângă această tragedie care s-a petrecut acum şi cerem să se interzică în şcoli petrecerile cu asemenea teme!!! Unele cadre didactice pedepsesc elevii dacă nu participă la petrecerile lor, iar unii părinți organizează inclusiv acasă asemenea petreceri. NU suntem de acord cu această sărbătoare, care nici măcar nu aparține poporului nostru creștin! Opriți această mizerie, acest Halloween blestemat!
Treziți-vă, dragi părinți, avem nevoie de Dumnezeu, nu de demoni, nu-l putem sărbători pe diavol!!! Nu putem să fim de acord cu o sărbătoare a morții, o sărbătoare a lumii întunecate, a Gheenei! Câți tineri trebuie să mai moară, fie şi sufletește?
Cu respect o mama.....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu