miercuri, 18 septembrie 2013

MUSCHIULET PIZZAIOLO

Un pranz rapid si gustos.

Avem nevoie de :
-un muschiulet de porc
-200 ml salsa (suc de rosii )
-basilic
-sare
-o lgt zahar
-30 ml ulei de masline
-pesmet
--100 ml ulei de masline ( pentru carne)
-200 gr mozarella


Intr-o craticioara amestecam sucul de rosii cu uleiul de masline, sarea , zaharul si o lgt de basilic si le fierbem 5 min.

Taiem muschiuletul felii, il batem putin si presaram sare de mare.


Dam carnea prin ulei de masline si pesmet si o asezam in tava tapetata cu hartie de copt.


Deasupra punem salsa pregatita si dam la cuptorul incins  ( 200 grade ) pentru 15 min.


Dupa cca 10 min intoarcem tava.Ultima data punem bucatile de mozarella si mai lasam in cuptor  doar pana se topeste.. mozarella.


Pofta buna !!!




...merfe la fel de bine si din cotlet de porc...







8 comentarii:

  1. Apetisanta mancare,mai ales pentru amatorii de carne!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Nu sunt o amatoare de carne, dar din cand in cand mai mananc macar o felie ...

      Ștergere
  2. ce interesanta ideea cu salsa ;) cred ca merge si cu pui... in lipsa de pork(marea mea suferinta) :)

    RăspundețiȘtergere