joi, 17 octombrie 2013

PIZZA CU SPANAC SI PIEPT DE PUI

....mmmm, e o bunatate si nu aveti cum sa ma credeti decat daca gatiti si voi aceasta minunata pizza....


Cine adora spanacul o sa fie foaaaarte multumit de aceasta pizza, deci, sa trecem la treaba ...

Pentru aluat avem nevoie de :
-400 gr faina
-20 gr drojdie proaspata + 1 lgt zahar
-1 ou
-sare
-50 ml ulei
-100 ml lapte
-apa minerala

Mai avem nevoie de :
-400 gr spanac
-200 gr mozzarella pt gatit ( sau cascaval )
-400 gr piept de pui
-3-4 lg de ulei
-200 gr suc concentrat de rosii
-sare
-oregano
-busuioc
-susan

Framantam aluatul dupa metoda clasica



Spanacul il prefierbem intr-o tigaie doar pt al putea toca, nu trebuie fiert.

Pieptul de pui il taiem franjuri si intr-o tigaie cu 3-4 lg de ulei il semipregatm, adaugam oregano, busuioc,sare

Intindem aluatul in forma rotunda sau daca dorim putem face o tava mare....adaugam sucul de rosii, pieptul de pui, spanacul, mozzarella si presaram deasupra putin susan.
Dam tava la cuptorul incins pt 20-25 min.



Pofta buna !!!

Un comentariu: