luni, 27 mai 2013

Chiftelute la cuptor

Preparatele facute la cuptor, nu numai ca sunt sanatoase dar au si o savoare aparte !!!
-200 gr piept de pui tocat
-200 gr pulpa de porc degresata sau carne de vitel tocata
-2 oua
-o felie mare de paine inmuiata
-2 cartofi mari
-o leg patrunjel 
-sare, piper, 1 lgt vegeta
-4-5 catei de usturoi pisat
Procedura este cea traditionala.Tocam patrunjelul, cartofii ii dam prin razatoarea mica si ii stoarcem, painea o punem la muiat, o stoarcem si pt a nu ramane bucati mari o dam prin razatoarea mare, adaugam restul ingredientelor dupa gustul fiecaruia si modelam chiftelutele. Tapetam o tava cu hartie de copt, o ungem cu putin ulei si asezam frumusel chiftelutele.
Dam tava la cuptorul incins pt 15 min, le intoarcem si le mai lasam 15 min.
Le servim cu o garnitura preferentiala...orez, cartofi la cuptor, pastai....
Pofta buna !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu