luni, 27 mai 2013

Salata de spanac, rubarba si branza degresata

Rubarba are calitati benefice organismului nostru... combinata cu frunze de spanac,am creat o salata minunata !
-150 gr spanac proaspat
-50 gr branza de capra
-1/2 fir de rubarba
-3-4 lg ulei de masline
-un praf de sare de himalaya
-cativa stropi de lamaie
Mai in jos vin cu o recomandare...
Un pranz sau o cina plina de vitamine !
4-5 cartofi, ii taiem in doua sau in trei, ii punem intr-o tava unde am pus putin ulei si ii dam la cuptorul incins. Ii intoarcem sa se rumeneasca pe ambele parti, iar cand sunt rumeniti bine punem bucati de branza de capra sau branza de vaca degresata, ii dam inapoi la cuptor doar pana se topeste putin branzica.Fierbem un ou, de casa daca avem posibilitate sau de prepelita.
Salata de spanac cu rubarba, cartofi cu branza si o felie de ou....pentru doamnele care sunt la dieta si nu numai !!!!!!!!
Pofta buna !!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu