vineri, 24 mai 2013

Tarta cu branza de vaci si capsuni


-4 oua
-8 lg de zahar
-10 lg de faina
-coaja de la o lamaie
-vanilie
-1 lgt praf de copt
-5 lg de iaurt

-200 gr branza de vaci
-2 oua
-zahar dupa gust
-2 lg gris
-vanilie

-200 gr capsuni
Inainte sa ne apucam de blat , pregatim branza de vaci.
Mixam bine albusurile cu 1/2 din cantitatea de zahar. Separat mixam galbenusurile cu cantitatea de zahar ramasa, coaja de lamaie si iaurtul. Turnam galbenusurile peste albusuri cu grija. Adaugam faina in care am pus praful de copt. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si cu o lingurita punem branza de vaci. Taiem capsunile felii si le punem tot deasupra. Dam tava la cuptor pentru cca 25 min. Dupa ce se raceste presaram zahar pudra. 
La mine a disparut cat ai clipi...pofta buna dragii mei !!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu