marți, 28 mai 2013

Mamaliga cu branza si jumari

Mamaliga cu branza se poate face in multe moduri, mai dietetica cu branzica degresata...pentru mine si alte doamne...dar sotului meu daca ii dau mamaliga cu branza degresata , dupa o zi de munca, ma intreaba dar ceva de mancare imi dai ???... asa ca am o reteta de mamaliga cu jumari facute acasa si branza de casa...mama ei de buna...
Facem mamaliga intr-un kg de apa, razalim branza ( cas ) taiem jumarile in bucati mai mici si incepem " operatiunea "
Punem un rand de mamaliga, intr-un vas termoizolant, un rand de branza, imprastiem cateva jumari si repetam operatiunea asta pana se termina ingredientele...
Acoperim vasul si il dam la cuptor pt cca 15 min.
Cand e topita branza de deasupra scoatem vasul din cuptor si masa e gata !
Pofta buna !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu