duminică, 26 mai 2013

Varza calita cu ciolan

Un meniu delicios, traditional si consistent...
-o varza medie
-400 gr ciolan de porc, eu am folosit ciolan dezosat
-2 cepe
-2 rosii 
-1 lg pasta de ardei
-50 ml ulei
-cimbru, sare, piper
Punem ciolanul la fiert. Tocam varza si ceapa marunt.
Intr-o tigaie, punem ceapa in uleiul incins, cand devine putin sticloasa adaugam varza si mestecam.Varza o sa lase apa, deci mestecam pana scade apa. Adaugam cimbru, sare, piper, rosiile descojite si taiate cuburi mici,pasta de ardei si mai lasam 10 min sa intre in varza toate aromele.
Cand ciolanul e fiert,il rumenim bine la foc mic, intr-o tigaie acoperita in putin ulei.
Sotul meu spune ca e "trasnet "...incercati-l si voi si dati-va cu parerea...
Pofta buna !!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu